Горяха покрив на хотел, къща и кола

Животът

18-06-2015, 16:23

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Няма пострадали, нанесени са само материални щети

Четири пожара са регистрирани за по-малко от 12 часа във Варна, сочи полицейският бюлетин. За щастие инцидентите са се разминали без пострадали, нанесени са само материални щети. Малко след 17 часа вчера е пламнал покрива на хотел в курорта Златни пясъци. Пожарът е потушен, но са изгорели около три квадрата от покривната конструция. Установено е, че пламъците са възникнали при огневи дейности.

Около 17:35 часа е получен сигнал за горяща къща в село Изворско. Огънят е унищожил домакинско имущество, електрически уреди и част от покрива. Причината за пожара е неправилно използване на нагревателни уреди.

Пет минути преди полунощ снощи постъпва сигнал за пожар в машинното отделение на кран, намиращ се в Западна промишлена зона. Причината за пожара, при който е изгорял един метър електрически кабел, е късо съединение.

Около 1:15 часа пламва лек автомобил "Форд", парккиран пред частен дом на ул. "Хан Кубрат". Увредена е предната част на колата – арматурното табло, двигателния отсек, предното стъкло и капака. Все още не е установена причината за инцидента.