Пиян турист троши и плаши с убийство

Крими

17-06-2015, 14:43

Снимка:

@pixabay

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Наказаха го с 300 лева глоба

23-годишният Т. Лемер от Германия е поредният турист, който буйства на Златните. Съдът го наказа да плаща 300 лева глоба за хулигански прояви.

Около 3 часа вчера, в хотел "Атлас" той се прибрал във видимо нетрезво състояние. От данните при регистрирането му служителите разбрали къде е настанен и му предложили да го заведат до стаята му. Той започнал да се държи агресивно, да крещи на висок глас и да заплашва със саморазправа персонала. След като се успокоил, Лемер сам тръгнал към стаята си, но няколко минути по-късно на рецепцията се получили оплаквания от други гости на хотела, че пиян младеж разбива вратите и влиза в техните стаи. Охранителите довели 23-годишният младеж до рецепцията и извикали полиция. Тогава той отново продължил да се държи агресивно, да плаши със самоубийство и убийство, като с бамбукова пръчка от декорацията на фоайето опитал да удари дежурния мениджър и служител на реда.

В съдебна зала днес Т. Лемер заяви, че под влияние на употребения алкохол няма спомен за държанието си, но изрази съжаление за постъпката си.