Създават най-големия хор в България за реклама на Варна 2017

Животът

15-06-2015, 12:07

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Всеки включил се в инициативата ще стане част от първото по рода си събитие, на което един диригент дирижира три оркестъра във Варна, София и Пловдив

Стани част от най-големия хор на България!Това призовават организаторите на инициативата 100 Лица. Това са млади хора, обединени от идеята по нестандартен начин да популяризират титлата "Европейска столица", придобита от
трите най – големи града в България: Варна – Европейска младежка столица 2017; София – Европейска столица на спорта 2018;Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Всеки може да участва като направи видеозапис как свири или пее химна на България – "Мила родино" или химна на Европа – "Ода на радостта". Изпълнителите могат да публикуват записа си на страницата във фейсбук: 100lica ли във YouTube:100Lica. 

Всеки клип ще бъде излъчен на 6 или 22 септември 2015 в трите големи града Варна, София и Пловдив. Срокът за изработване и публикуване на клиповете е до 25 август. 

"Нека в годината, в която се навършват 130 години от Съединението и написването на песента "Мила родино", станала химн, демонстрираме националното мото на България "Съединението прави силата", призовават инициаторите. 

Всеки включил се в инициативата ще стане част от първото по рода си събитие, на което един диригент дирижира три оркестъра във Варна, София и Пловдив.