БСП вдига Йорданка Юнакова за кмет на "Младост"

Мисия Варна

14-06-2015, 13:13

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Директорката на училище "Гео Милев" два мандата беше районен кмет

Йорданка Юнакова е номинирана за районен кмет на "Младост" от БСП. Тя е заемала поста два мандата, а от няколко години е директор на училище "Гео Милев". Номинация за кандидат за районен кмет получи и Ирена Георгиева, председател на РС на БСП "Младост". Тя обаче си направи отвод.

Членовете на районната организация на БСП гласуваха решение водач на листата за общински съветници да бъде Борислав Гуцанов. Номинирани са общо 30 души Сред тях са проф. Анелия Клисарова, Йорданка Юнакова и Светлана Такева, които са настоящи местни парламентаристи, председателят на Районния съвет на БСП "Младост" Ирена Георгиева, Милена Димитрова, Калин Гьошков, Христо Боев и други.

На конференция на БСП-Младост бяха гласувани и две предложения за кмет на Варна. Подкрепа за кмет на общината с получиха лидерът на БСП – Варна Борислав Гуцанов и екс министъра на образованието в кабинета "Орешарски" проф. Анелия Клисарова. Двамата получиха номинации и на провелата се преди седмица конференция на партията в район "Владислав Варненчик".