Уличен бой на ул. "Струга" предшествал смъртта на 33-годишния Иван

Крими

12-06-2015, 13:01

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Според възрастна съседка младият мъж е убит от друг жител на района, който също се казва Иван

Уличен бой е предшествал събитията, довели до смъртта на 33-годишния варненец, който бе намерен мъртъв в канала на ул. "Струга" тази сутрин, разказаха хора от района пред Varnautre.bg. Жертвата се казва Иван. Той е живеел в една от къщите покрай канала. Хората от района го описаха като много добро момче, което винаги откликвало на молби за помощ и помагало с каквото може. Много любезна и отзивчива е и съпругата му, споделиха те.

Трудно сдържаше мъката си възрастна жена, която обитава къщата до дома на загиналия мъж.  По думите й предната вечер той седнал в дома си с компания да хапнат и пийнат. След това мъжът и негов близък излезли извън двора на къщата.

Вече на улицата, близкият на загиналият влязъл в конфликт с друг жител на район, който прераснал в бой, твърдят съседи от околните къщи. Иван се опитал да се намеси, а по-късно отвел пострадалия от боя в болницата. След това вече не е ясно какво се е случило, разказат жители на ул. "Струга". 

Според съседската на семейството на Иван той е убит от друг жител на района, който носи същото име, и който имал лоша слава в квартала. Друг комшия пък разказа, че жертвата е била удряна с пръчка. Междувременно екип на varnautre.bg забеляза на улицата точно до къщата на загиналия мъж дървена пръчка (снимката долу), която е част от сап. 

На мястото на трагедията днес бе и бащата на Жоро, който не пожела да каже нищо друго освен, че главата му е пламнала.