Полицията още събира човешки части от поляната пред "Солвей Соди"

Крими

08-06-2015, 15:06

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кучета разнасят части от човешки труп в Девня

В гориста местност бяха намерени още части от трупа

Криминалисти все още събират части от човешкия труп, който бе изровен тази сутрин от бездомни кучета от поляната пред административната сграда на "Солвей Соди" в Девня. Екипи на полицията претърсват района между паркинга на завода и гората под крайезерния път. Изнасят се различни останки и предмети, като в гористата местност бяха намерени още части от трупа, предаде репортер на Varnautre.bg. На мястото пристигна и трупна линейка.

Работници, които косят тревата в района, разказаха пред varnautre.bg, че тази сутрин около 10 часа хора от охраната на портала са забелязали, че улично куче разнася оглозгана човешка глава. "В района има доста безстопанствени животни. Вероятно те са разкъсали трупа", предположиха косачите.

Самите те са били доста притеснени как ще продължат работата си, тъй като се опасяват, че може да се натъкнат на още човешки останки, докато косят. Поради факта, че полицията все още е на мястото и събира останки и доказателства, няма нова информация относно пола на трупа, както и причините за смъртта.