Черно море Порт Варна се раздели с Драган Баич

Спорт

05-06-2015, 07:46

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

За мен това бяха страхотни пет месеца, в клуба се работи много професионално

Носителят на Купата на България и бронзов медалист в Националната баскетболна лига Черно море остава без треньор. Ръководството на клуба няма да разчита за в бъдеще на треньора Драган Баич.

"Вече няма да водя Черно море. Благодаря на всички играчи за съвместната работа, както и на феновете във Варна. Не мога да пропусна и президента Данаил Папазов и г-н Симеон Варчев. За мен това бяха страхотни пет месеца. Клубът не може да си позволи да плаща на чуждестранен треньор и се надявам хората да разберат това. Получил съм всичките си заплати досега и между нас всичко е изчистено. В Черно море се работи много професионално. Надявам се да се върна в отбора някой ден", обясни Драган Баич пред BBALL.BG.

Босненският специалист пое варненци в началото на настоящата година, като ги изведе до купата на страната и до третото място в първенството при мъжете през 2014/2015.

Ръководството на варненския клуб най-вероятно ще търси български треньор. За момента единствено се знае, че сръбският център Милян Пупович ще остане в морската ни столица и догодина.

Припомняме, че наскоро Черно море подписа нов договор за спонсорство с пристанище Варна в размер на 500 000 лв. за следващия сезон.