Глобиха с 200 лв. варненец, уринирал на Севастопол

Крими

04-06-2015, 18:04

Снимка:

Varnautre.bg (архив)

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Друг, изпуснал си нервите пред полицаи, получи глоба от 150 лв.

Глоби от 150 и 200 лв. наложи Варненският районен съд на двама мъже, хулиганствали в цетралната част на града. В ранните часове на днешния ден, в района на Фестивалния комплекс, 33-годишният С. Василев, който бил добре почерпенн, влязъл в словесно пререкание с други двама прибиращи се от заведение край плажа мъже. Той се подразнил от това, че те говорели помежду си на турски език и влязъл в словесно пререкание с тях.

Малко по-късно в района на Севастопол мъжете засекли нарушителя докато уринира на открито и опитали да го заснемат с мобилен телефон, което отново довело до размяна на неприлични реплики и сигнализиране на органите на реда за непристойната постъпка. За извършеното нарушение му е наложена глоба от 200 лв.

Другият случай е от 3 юни т. год. Тогава в района на басейн "Приморски" 45-годишният П. Георгиев отправил обидни изрази към полицаи, които му направили забележка, че е спрял на непозволено място с автомобила си в изчакване на негови близки.

Той се почувствал засегнат от неравнопоставено третиране спрямо друг водач-нарушител в близост на същата улица и си изпуснал нервите. Мъжът получи глоба от 150 лв. Решенията на съда подлежат на обжалване в 24-часов срок.