18-годишен задигна телефон от училищна съблекалня

Крими

04-06-2015, 15:29

Снимка:

Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Разкриха крадец на BMW след година и половина

18-годишно момче от Варна е задържано за кражба на мобилен телефон от мъжка съблекалня в училище в кв. "Аспарухово". Престъпното деяние е извършено вчера като тийнейджърът се вмъкнал в помещението през метална решетка.

Забелязал телефона, взел го и избягал. След като установил липсата на мобилното устройство, собственикът му подал сигнал в полицията. Предприето е разследване, което довело полицаите до извършителя. Младежът, чиито инициали са Ц. Г., е неосъждан. По случая е образувано досъдебно производство.

Разкрит е и извършителят на кражба на BMW от паркинг в кв. "Възраждане", извършена на 1 януари миналата година. Уличен е 24-годишен криминално проявен варненец с инициали С. С., който е задържан за 72 часа. По случая е образувано досъдебно производства, а срещу мъжа са повдигнати обвинения за престъпления срещу собствеността.

23-годишна жена от Синдел пък е задържана за кражба на боя за коса, балсам и детско пюре т магазин, а 34-годишен мъж от Дългопол – за кражба на енергийна напитка и ароматизатори за кола.