Тодор Славов, баскетболисти, ветроходец и лекоатлетка са №1 на Варна за април

Спорт

03-06-2015, 14:07

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Баскетболистите на Икономически университет - Варна бяха избрани за "Отбор на Варна"

Автомобилният пилот Тодор Славов бе избран от спортните журналисти за "Спортист на Варна" №1 за месец април. Той завърши първи в генералното класиране на рали "Варна" и първи в своя клас. Това на практика е най-големият му успех, след като спечели генералното класиране в престижното състезание. Негов навигатор е Георги Стойков.

Баскетболистите на Икономически университет - Варна бяха избрани за "Отбор на Варна" за месец април. За поредна година възпитаниците на Петко Делев доказаха, че са №1 в баскетболната "А" група. Отборът направи дубъл, като завоюва и Купата на БФБ.

За №1 на варненското спортно училище "Георги Бенковски" бе обявена лекоатлетката Зорница Нейкова. Състезателката на СК Черно море Атлетик успя да спечели три медала от турнира мемориал "Огнян Илиев" при 16-годишните. Зорница се окичи със злато на 100 м. и в щафетата 4х100 м, а също така грабна и сребърен медал на 200 м.

Онлайн анкетата за април бе спечелена от ветроходеца Даниел Николов. Той е представител на клуб Черно море Бриз. Състезателят стана първи в регатата "Бриз-Пролет" в клас "Лазер Стандарт".