Никола Спасов: Десет трофея да спечелим още, нито един няма да е толкова сладък

Спорт

03-06-2015, 09:14

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Връщат Китанов в националния отбор

Дори след като като Левски откри резултата не ми мина през главата, че може да загубим

Треньорът на Черни море Никола Спасов определи спечелената Купата на България като най-големия му успех и изживяване в треньорската му кариера.

"Още дeсет купи да спечелим от сега нататък, нито една няма да е като тази. Говоря като изживяване и емоции. Чувството на удовлетвореност е неописуемо, заради начина, по който я спечелихме и то срещу Левски. Колкото и трофеи да спечелим оттук нататък едва ли ще може да се сравни с тръпката, което изпитах в Бургас", каза varnautre.bg Спасов.

Специалистът призна, че по време на финала нито за момент не му е минавало през ума, че може да изгубят.

"Дори след като като Левски откри резултата не ми мина през главата че може да загубим. В последните минути на редовното време си мислех кога точно да пусна Божилов. До последно бях уверен, че ще вкараме гол. Бях спокоен заради начина по който играеха момчетата", каза още Спасов.

Запитан кои футболисти са щели да бият дузпи, ако се беше стигнало до там, Спасов сподели: "В последните 7-8 тренировки преди мача тренирахме дузпи. Истината е, че по време на срещата не мислех за дузпи, дори и след изравнителния гол на Бакари. Иначе разбира се, че бях наясно кои футболисти щяха да посоча да бия 11-метровите наказателни удари - Венков, Коконов, Буркхард, Клок и Ернандес", каза още Спасов.