Феновете на Черно море с мощно шествие по улиците на Варна

Спорт

01-06-2015, 21:43

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Шествието на привържениците на Черно море в снимки

Привържениците, сред които жени и деца, отпразнуваха още веднъж спечеления исторически трофей

Привържениците на носителя на Купата на България Черно море направиха мощно шествие по централните улици на Варна. Така те решиха да отпразнуват още веднъж спечеленият исторически трофей за клуба и морската столица. Стотици фенове, сред които жени и деца, се събраха на стадион "Тича" в 18,30 ч..

От там те се отправиха по бул. "Осми Приморски полк", след което от светофара на Червения площад завиха към Икономическия университет. Оттам поеха към Севастопол, където, за да направят обстановката още по-зрелищна, запалиха факли и разпънаха транспарант, на който пишеше "100 години Черно море".

Шествието продължи през Морската градина, като феновете стигнаха до зоокъта, а оттам се отправиха отново към клубното съоръжение. През целия път феновете не спряха да пеят любимите си песни.

Припомняме, че Черно море спечели трофея след инфарктна победа с 2:1 над Левски във финала в Бургас. За съжаление, към феновете тази вечер не се присъединиха футболистите, тъй като отборът официално е разпуснат и всички са поели към родните си места.

Историческият за "моряците" момент ще бъде отпразнуван отново на 15 или 16 юли, когато всички играчи ще са във Варна. Организаторите възнамеряват заедно с футболистите към шествието да се присъедини и баскетболният тим, който също триумфира с Купата на България.

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖ ТУК »

В средата на юли "моряците" стартират участието си във втория предварителен кръг на Лига Европа.