Никола Спасов: Убеден съм, че скоро във Варна ще има модерен стадион

Спорт

01-06-2015, 09:39

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Не очаквайте гръмка селекция, ще работим като досега

Треньорът на Черно море Никола Спасов, който се сдоби с нов "чин" Адмирал, след като изведе тима си до първи трофей в турнира за Купата на България, разкри, че в скоро време Варна ще разполага с модерен стадион. Специалистът призна, че към днешна дата "моряците" са заявили Градския стадион в Ловеч, на който ще приемат съперниците си в Лига Европа през следващия сезон.

"Не очаквайте гръмка селекция. Ще работим като досега. Ще гледаме да запазим ядрото на отбора. Холдингът, който ни издържа, върши чудесно своята работа. Къде ще домакинстваме в Европа? Последното, което знам е, че сме заявили стадиона в Ловеч. Вярвам, че съвсем скоро ще имаме модерен стадион. Това е въпрос, който не би трябвало да е към мен, но имам информация, че има напредък в тази насока. Убеден съм, че скоро ще имаме нов стадион във Варна", заяви Спасов пред БНТ.

Както вече съобщихме, още днес ръководството на Черно море ще подаде заявка в Българския футболен съюз, с препратка до УЕФА, да играе домакинските си срещи от втория кръг на Лига Европа на стадион "Лазур".