Никола Спасов на среща с шефовете

Обсъждат подготовката и селекцията на Черно море за Лига Европа

Спортно-техническият щаб на Черно море вече е почти наясно с лятната си подготовка. Днес треньорът Никола Спасов има среща с ръководството, на която ще бъда уточнени детайли около тренировъчния процес, както и селекцията. Плановете на "зелено-белите" са първото занимание за новия сезон да бъде на 10 юни. Датата обаче все още не е потвърдена официално. Очаква се това да се случи след срещата с шефовете, на която ще стане ясно и къде ще се подготвя тима за участието си е Лига Европа. Със сигурност по-дълга почивка ще имат чужденците на Тича, които ще се присъединят около 15-16 юни.

Така, Никола Спасов и екипът му ще имат малко повече от месец да подготвят тима преди първия официален мач за новата кампания. Както е известно, участниците ни в Лига Европа започват атаката на групите на 2 юли. "Моряците" обаче ще започнат от втория предварителен кръг, като няма да бъдат сред поставените отбори, защото коефициентът им е 3,350 (324-о място) и е недостатъчен за присъствие сред поставените.

На този етап не е ясно дали "моряците" ще се готвят изцяло във Варна или ще бъдат на лагер в Банско. Това също ще бъде уточнено днес.