На "Лазур" пускат билети само за Черно море

Полицията в Бургас се притеснява, че при лош развой за Левски агитката на "сините" може да тръгне да нахлува към съперника през буфера

Всеки привърженик на варненския финалист в турнира за Купата на България Черно море, който не е успял да се сдобие с билет за директния сблъсък за трофея, може да си закупи талон на касите на стадион "Лазур" в Бургас. Пропуски ще се продават за сектор "Б" през целия ден преди срещата с Левски.

Привържениците на "синия" клуб обаче са поискали все още непродадените билети, които са за сектора с варненски фенове, да бъдат предоставени на тях. Идеята на левскарите била да се измести буферната зона на "Лазур", която се намира в сектора над тунела. Талоните са за блок 10, които се намира точно до буферната зона. От фенклуба на Левски са поискали не всички останали билети, а една част от тях, които да дават място в буфера, а самата празна зона да бъде изместена към блок 10.

От МВР Бургас твърдо са отказали да приближат феновете на двата отбора. Униформените се притесняват при лош развой във финала за столичани агитката на Левски да тръгне да нахлува към съперника през буфера. Колкото и полиция да има на стадиона, трудно могат да бъдат удържани 11 хиляди ултраси. Точно тези доводи са извадили от полицията пред "сините".