Бивши "моряци":Черно море триумфира с Купата

Вижте какво казаха Стефан Богомилов, Тодор Марев, Милен Бакърджиев и Станислав Стоянов

Някой от най-известните футболисти в историята на Черно море смятат, че отборът на "моряците" ще успее да вдигне купата в събота. Двама от тях прогнозират, че до триумфа ще се стигне след продължения.
Вижте прогнозите им:

Стефан Богомилов, голмайстор №1 на Черно море: "Мисля, че Черно море ще победи. Левски организационно са зле, а на Герена от доста време има напрежение. Това ще им се отрази негативно. Нашите вече загубиха два финала, но след като губиш и губиш, идва момент, в който все пак ще спечелиш."

Тодор Марев, рекордьор по изиграни мачове за "моряците": "Силите са изравнени, но везните малко клонят към нашия тим. Не очаквам много голове. Мисля, че редовното време ще завърши наравно и в продълженията ще ликуваме. Няма да се изненадам, ако ги бием и с дузпи, въпреки че са рулетка."

Милен Бакърджиев: "Равен в редовното време и победа за Черно море в продълженията. Само не знам с какъв резултат – дали с 1:0, 2:1 или 3:2. Преди финала шансовете може и да са 70 на 30 за 'сините', но на терена ще се обърнат в наша полза. Смятам, че ще триумфираме, защото виждам какви са плюсовете и минусите на съперниците."

Станислав Стоянов: "Имаме отборен потенциал и треньор с опит, които могат да донесат трофея на 'Тича". Дойде време да вдигнем тази купа и аз вярвам, че момчетата ще го направят. Разбира се, че ще ги подкрепя от трибуните на стадиона в Бургас."