Поп звездите на България идват за 5-годишнината на Grand Mall

Варна Лайф

27-05-2015, 08:38

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Голямото тийн избухване ще е в събота

Мащабен музикален празник ще подари на варненци за своята първа кръгла годишнина най-големият търговски център на морската столица Grand Mall. На 29 май, петък, предстои Grand концертът на цяло съзвездие от горещи имена на българската поп музика. Графа, Михаела Филева, Прея, ВенЗи и Били Хлапето ще  заемат основните позиции на сцените. Рапърът Криско идва след като обра големите награди на БГ Радио. Той стана БГ изпълнител на 2015, а тоталния му хит "Видимо доволни", в който си партнира с Мария Илиева, беше обявен за БГ песен на годината. На сцената ще блесне и БГ изпълнителката на 2015 Михаела Филева, която взе и наградата за БГ текст с песента "И аз съм тук". Със сигурност ще има и много автографи.

Голямото тийн избухване ще е в събота, 30 май, с танцовата провокация Street Dance Battle. В битката ще влязат и група Ice Cream и разбира се, Криско, който е истински талисман на денс бойците. Зад пулта ще бъдe DJ Happy, a hype man на събитието ще бъде софийското парти чудовище N.A.S.O. Три отделни битки ще се водят в събота. В 16:30 започва Battle 1 vs 1 All Styles (Kids edition с възрастова граница до 13 години), в която победителят ще спечели билети за кино за целия си училищен клас. В 17:30 е началото на най-масовата и най-оспорвана битка - Battle 1 vs 1 All Styles с награда от 500 лв.

Следва Best Crew Performance, в която групите ще се състезават за наградата от 1000 лв.  За първи път Street Dance Battle в Grand Mall ще има и международно участие – румънките Александра Барак (Satanel) и Йоана Манеа от хип хоп crew JINX влизат в битката. Те идват във Варна с опита на финалисти от националното тв шоу "Romania is dancing" и с първо място на JINX в категория Crew Battle 5vs5 на Black Sea Dance Camp 2014. Тяхната група танцува и за румънската поп звезда CRBL.

Денят на детето ще започне още на 31 май, в неделя. Началото е в 15 ч. с Празничен преглед на талантите на Варна и рисунки на лица с Мимо шоу. В 16:45 стартира уникалното за Варна  Bubble Show, а след това идват изненадите на Магическото шоу с легендарния Астор и неговия изключителен ученик Арсен. За всяко дете от 15 до 17 ч. ще има подарък - празничен балон.

На 1 юни празникът ще продължи с детските куклени представления, посветени на любимците на най-малките – Спондж Боб и Дора Изследователката. Първи ще се появи Спондж Боб – още в 11 ч., от 12 ч. отново ще има Bubble Show, а в 14 ч. започва веселата си работа Работилницата на Спондж Боб и Дора Изследователката. Мимо шоу ще рисува детските личица от 15 до 17 ч., а в 16 започва кукленото представление Дора Изследователката. Малчуганите ще могат да получат своите празнични балони от 11 до 13 ч. и от 14 до 16 ч.

Всички представления са с вход свободен за деца и родители. С традиционния вход свободен са и всички концерти от празничната програма за годишнината на Grand Mall.