Никола Спасов към Коконов: Пожелавам ти успех в новия ти клуб

Договорът на крилото изтича в края на сезона и по всичко личи, че той няма да го продължи

Треньорът на Черно море Никола Спасов пожела успех на голмайстора този сезон Иван Коконов в новия му клуб. Това се случи непосредствено след срещата със Славия, спечелен от варненци с 3:1.

Коконов бе определен за Играч на мача, а Никола Спасов му връчи наградата - бутилка шампанско. "Много се радвам, че получаваш тази награда за четвърти път този сезон. Пожелавам ти да се представяш все така, а и по-добре през следващия сезон в новия си клуб.

Договорът на Иван Коконов с Черно море изтича в края на сезона и по всичко личи, че той няма да го продължи. Все още не е ясно къде крилото ще продължи кариерата си, като по непотвърдена информация варианти пред футболиста са Левски и Берое.

"Този сезон успешно играем срещу Славия. Доминирахме през цялото време. Нормално е леко да се отпуснем, да пестим сили, защото ни предстои финал. Мисля, че се получи добра игра и от двата тима, и заслужено победихме. Най-вероятно треньорът ще даде почивка на повечето момчета. Вече гледаме да мислим за финала, защото няма много време да се подготвим и психически и физически", коментира Иван Коконов.

"Който покаже по-голямо сърце и желание ще вдигне Купата. Мисля, че феновете ще вдигнат нивото на футболаь защото е по-приятно да се играе пред пълен стадион. Дано зарадваме нашите фенове", добави Коконов.