22-годишна се обърна с колата си на ул. "Девня"

Животът

22-05-2015, 12:11

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Размина се с контузии на шията и лакътя

22-годишна варненка се обърна с колата си на ул. "Девня". Инцидентът станал около 13:40 часа вчера. До него се стига след като водачката губи контрол над возилото с марка "Опел", което се блъска в дърво и се обръща странично на тротоара. Жената е отведена в болница, където е установено, че има контузии на шията и лакътя на дясната ръка. Освободена е за домашно лечение без опасност за живота.

Друг пътен инцидент, станал на ул. "Прилеп", прати в болница 45-годишен водач на мотопед от града. Той бил застигнат и блъснат от лек автомобил "Опел" с 38-годишен водач заради неспазване на дистанция. От удара водачът на двуколесното е получил контузия в лумбалната област. Няма опасност за живота му.

Двама възрастни водачи са отведени в ареста, след като са спипани да шофират след употреба на алкохол, информират още от полицията. 57-годишен варненец управлявал лек автомобил "Опел" с 2,06 промила, а 64-годишен мъж от Бяла - мотопед "Хонда" с 1,70 промила. Първият е проверен край летището в морската столица, а вторият на кръстовище в Бяла. По случаите са образувани бързи полицейски производства.