Опашки за билети на "Тича" за купата

Пропуските за стадион "Лазур" са на цена 12, 30 и 50 лева

Черно море пусна в продажба билетите за финала за Купата на България. Сблъсъкът е на 30-и май от 20 часа на стадион "Лазур" в Бургас.

Днес сутринта в 9,30 часа в канцелариите на стадион "Тича" започна продажбата на ценните хартийки и около 50 фенове на "моряците" се наредиха на опашка, за да вземат първите билети.

Пропуските са за сектор "А" и "Б", където привържениците на 102-годишния варненски клуб ще бъдат настанени. В наличност има близо 1000 талона на цена 12 лв. и са за блок "7","8","9","10".

В петък пък ще бъдат пуснати и за блок "6" на цена 30 лв., а за ложите билитите ще се на цена от 50 лв.

Мъже, жени и деца вече щурмуват канцелариите на клубния стадион на "моряците", за да се сдобият с ценните входни талони. Такива си закупи и едно семейство – дядо, баща и син. Дядото се оказа потомствен черноморец и показа плакет на любимия си клуб, с който е награден член на фамилията му.

Утре предстои работно заседание на Професионалната футболна лига, на което ще има представители и на ПФК "Черно море". Те ще вземат втората партида от 2000 билета. На срещата ще бъдат обсъдени и организационни въпроси по финала за "Купа България".