Хандбалният Спартак е вицешампион на България

Спорт

17-05-2015, 20:51

Снимка:

hcspartak.com

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Варненци изгубиха и втория мач от финалната серия срещу Фрегата, този път с 24:35 (10:17) в Бургас, и се окичиха със сребърните медали

Хандбалистите на Спартак станаха вицешампиони на България. Те изгубиха и втория мач от финалната серия срещу Фрегата, този път с 24:35 (10:17) в Бургас, и се окичиха със сребърните медали. Титлата за бургазлии пък е втора поред.

"Това бе най-слабият ни мач изобщо през сезона. Нищо от играта не се получи, особено в защита. В последните 15 минути доиграхме срещата с юношите, защото всичко бе ясно", каза президентът на спартаклии Росен Добрев пред клубния сайт. Той не е доволен от второто място предвид това, че са завършили редовния сезон като лидери и имали едно домакинство повече във финалния плейоф.

"Не искам да се оправдавам, но контузията на Мирослав Владков ни се отрази негативно. Той е професор в защита и човек отбор. Вярно е, че направихме крачка напред от миналата година, но все пак горчилката остава. Най-вече заради лошо изиграния втори финален двубой", допълни Добрев.