20 отбора участват във финалите на ученически игри по тенис на маса

Спорт

15-05-2015, 12:39

Снимка:

Личен Архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Състезанието стартира днес и ще продължи до 17 май

20 отбора от цяла България (Монтана, Плевен, София, Перник, Шумен, Карнобат, Пловдив, Кърджали, Смолян, Ямбол, Г. Тошево, Дупница, Две могили, Ардино, Роман, Горна Оряховица и Варна) участват във финалите на ученически игри по тенис на маса VIII-X клас за юноши и девойки, които се провеждат в обновената зала "Младост" на Двореца на културата и спорта - Варна.

Церемонията бе открита от директорът на ДКС – Варна Минко Христов. Официални гости още бяха Кристиана Генчева – началник отдел "Спорт" при Община Варна, Веселина Тотева директор на IV-та ЕГ "Ф. Ж. Кюри", Цецко Цеков председател на ОСУСТ и Данчо Илиев от отдел "Спорт".

За доброто настроение на гостите се погрижиха състав народни танци на IV-та ЕГ "Ф. Ж. Кюри" с ръководител Стела Андонакиева, Жасмин Филева 8 клас и Миглена Русева 12 клас от Първа ЕГ, които изпълниха дуетно изпълнение.

Състезанието стартира днес и ще продължи до 17 май. Награждаването на отборния турнир е предвидено за 16.30 часа на 16 май в зала "Младост" по тенис на маса, а призовата тройка в индивидуалния турнир ще получи наградите си на 17 май от 12 часа и в двореца на спорта.

Представителни отбори на град Варна в проявата са Първа езикова гимназия с отбор юноши и отбор девойки от IV- та ЕГ "Ф. Ж. Кюри", а всички които желаят да наблюдават срещите, могат да го направят от 09.00 до 17.00 часа в залата.