Официално: Финалът за купата ще е в Бургас на 30 май

Спорт

12-05-2015, 14:38

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Стана ясна програмата на Черно море за последните два кръга

Срещата на Черно море с Левски ще се играе от 20 ч. на стадион "Лазур"

Финалът за Купата на България между тимовете на Левски и Черно море ще се играе на 30 май от 20 ч. на стадион "Лазур" в Бургас.

Това съобщиха от БФС на официалната си страница. От централата уточниха и защо са отпаднали другите кандидати. На Националния стадион "Васил Левски" в София ще има подмяна на тревната настилка, а на стадион "Берое" в Стара Загора ще има международен лекоатлетически турнир.

Добрата новина за феновете на футбола в България е, че директната битка за трофея ще бъде предавана по Нова телевизия, която е с национален ефир, и всички ще могат да я наблюдават безплатно.

Решението на СТК:
"По предложение на ПФЛ и съгласувано с Нова Броудкастинг груп и "Футбол про Медиа", предвид започващия ремонт на тревната настилка на Националния стадион "Васил Левски" и предстоящия международен турнир по лека атлетика на ст. Берое, финалът за Купата на България между отборите на ПФК Левски Сф и ПФК Черно море, ще се играе на 30.05 (събота) 2015 от 20 часа, на стадион "Лазур" град Бургас. Срещата ще се излъчва по Нова ТВ."