Лято е! Дискотеките на плажната алея вече отварят врати

Варна Лайф

11-05-2015, 16:01

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слави търси нови танцьорки за балет "Магаданс"

Преслава засмука сливиците на новото си гадже (СНИМКИ)

Само един варненски плаж със Син флаг

Варна започва сезона с 11 неохраняеми плажа

Махнаха оградата на плажа в Кранево, ама наполовина (ВИДЕО)

Скандално: Плажни снимки от Google Street View (галерия)

Режат плажни ивици, за да ги направят желани от концесионерите

Плажни мисли на мъжа и жената

На юг от Варна стягат приказни плажове за летния сезон

Ловят непълнолетни при спецакция в плевенските дискотеки и казина

Скочиха на кмета, заради мерките за сигурност в дискотеките

Кръчми и дискотеки се надцакват за новите чуждестранни студенти

Ходете повече в библиотеката, не на дискотека!

Дискотека начисли 1695 лева за салфетки

Вариететни постановки вместо чалга в Слънчев бряг

Емануела се завърна с гръм и трясък на сцената (СНИМКИ)

Анелия призова гримьорът Бони за проекта „Генерал” (ВИДЕО)

Рапърът 100 кила: Последният път, в който плаках, беше на порно филм

Шофьорът на Преслава убил човек на зебра и избягал

Емануела открива попфолк сезона на плажа във вторник

Прочутата с дискотеки, клубове и барове плажна алея във Варна започва да се събужда от своя зимен сън и се подготвя за поредния летен сезон.

Varnautre.bg провери точните дати и предстоящи събития организирани за старта на парти сезон 2015.

Две от най-култовите заведения и емблеми на варненския плаж вече посрещат гости.

Кубо, въобще не е затварял врати всъщност, тъй като работи целогодишно.

Най-големия и най-модерния клуб на плажа - „Екстраваганца” откри денс сезона миналата събота със специалните гости от „Шоуто на Слави” – Балет Магаданс и още със старта си събра хиляда верни свои клиенти.

„Екстраваганца”, ще започне и фолк сезона на алеята утре (вторник 12.05) с екстравагантната Емануела. Фолк фурията, която роди през януари вече работи активно от месец и сега ще зарадва феновете си във Варна с нова песен.

Тя пристига със своите две бек вокалистки, които заедно с балета на „Екстраваганца” ще напълнят голямата сцена на най-луксозната плажна дискотека и ще огласят варненския плаж.

Изненадата за феновете този вторник ще бъде и гостуването на Крум, с който Емануела създаде хита „Нищо не знаеш”. Двамата не са пели успешният си дует заедно на живо от две години и това със сигурност ще бъде събитие за феновете и на двамата изпълнители.

Във вторник последователите на черната музика могат да се забавляват в „Планет Ла Долче Вита Варна” с Triple Black Party with DJ ROSS host: Consa.

На 15-ти май, петък започва сезона и за още едно лятно заведение, в ситуираният на централен плаж „Палм Бийч” ще гостуват DIM4OU & F.O и HOODINI & A T S.

Любимият на фолк меломаните „4ас Пик” затваря зимната си версия в събота, като специално за своите верни клиенти собствениците правят 50% намаление.

Летният „4ас Пик” ще избухне с грандиозен старт на 29-ти май, петък с фолк певицата Преслава, всеки четвъртък заведението кани най-актуалните фолк икони за участия.

Клуб „Хоризонт” стартира летния сезон с експлозивното парти „ELEMENTAL FOUR” с Индира Касимова. Танцьорката се прочу покрай участията си в няколко телевизионни риалити формата. За „Хоризонт” лятото започва на 21-ви май, четвъртък и ще „съсредоточи есенцията на живота чрез четирите природни стихии Земя, Въздух, Огън и Вода”, съобщават от заведението в морската градина.

Другото плажно поп-фолк средище – „Премиум бийч клуб” ще заработи на 22-ри май, петък. Заведението все още не обявило предстоящите си събития, но по традиция всяка сряда гостуват поп-фолк изпълнители там.

Плажният бар на DJ Дамян „Дебют” ще дебютира на 29-ти май, петък с гост звезди 100 Кила и Големия.

„Копакабана”, „Пунтакана”,„Ла Плая”, „Куба Бар” и др. все още не са обявили дати за отваряне.

„Зимните” студентски чалготеки „Авеню” и „Плаза” най-вероятно ще работят до последно, докато имат клиенти, след като се изпразнят и те ще пуснат кепенците.

През този летен сезон  се наблюдава и една нова тенденция, няколко от така наречените „зимни заведения” ще продължат да работят въпреки, че всеобща практика е закритите клубове да затварят през лятото.

Това ще са Клуб „Порно”, който се намира в центъра на Варна под бившия хотел „Мусала” и новия „Мода Бар – My Place”, който е с предстоящо откриване в кв.Трошево.

По всичко личи, че лятото идва и плажната алея във Варна ще оживее за поредния си летен сезон, който отново ще събере ята от „гларуси”, шляпащи с джапанки туристи и мастити „бизнесмени” с луксозни коли.