Черно море призовава феновете си за подкрепа срещу Лукойл

Спорт

11-05-2015, 13:22

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лукойл поведе на Черно море с 2:0 победи в серията

Ръководството пусна отворено писмо

Ръководството на Черно море Порт Варна пусна отворено писмо, с което кани всички любители на баскетбола във Варна да подкрепят "моряците" в третата среща от полуфиналните плейофи срещу Лукойл.

Ето какво пишат от клуба:

ОТВОРЕНО ПИСМ ДО ЛЮБИТЕЛИТЕ НА БАСКЕТБОЛА ВЪВ ВАРНА

УВАЖАЕМИ ФЕНОВЕ,

Ръководството на Баскетболен клуб „Черно море” – Варна Ви кани най-учтиво на 13.05.2015 г. (сряда) от 18.00 ч. на третата среща от полуфиналните плейофи между отборите на „Лукойл” - Правец и „Черно море” – Варна.

В играните първи две срещи, състояли се на 8 и 10 май бяхме победени от намиращите се в добра спортна форма състезатели на съперника, водени от новия си ст.треньор Тони Дечев.

Трябва да признаем, че не показахме най-доброто, на което сме способни. Пупович и Маринов играха с неотшумели травми и нормално не бяха на нивото, на което сме свикнали да ги виждаме. Във втората среща не взе участие поради контузия друг основен играч – Цонков.

И останалите състезатели не можаха да разкрият напълно способностите си. Изключение направи Лени Даниел, който показа, че е може би № 1 на поста централен нападател в НБЛ.

Не можем да прескочим съдийските отсъждания, които бяха със симпатии към домакините. А тези крачки, отсъдени в много важен момент от съдията Венцеслав Великов – бивш варненец, ще му тежат на съвестта.

На 13 май (сряда) ще се постараем да покажем, че на собствен терен и ние можем да вкарваме по 13 и 11 тройки и не отстъпваме на силния отбор на съперника, в чиито редица блестят американецът Браун и сърбинът Драгович.

Каним ви в зала „Христо Борисов”! Елате и ни подкрепете!