Левски се прицели в Бакари

Спорт

07-05-2015, 12:47

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Столичанин свири Черно море - Левски

Нападателят ще напусне "Тича" след края на сезона

Сериозен брой футболисти ще се разделят по един или друг начин с Черно море в края на сезона, научи varnautre.bg. "Под прицел" са попаднали играчи, които не все по-малко влизат в игра през настоящата кампания в "А" група. Един от тях е нападателят Бакари. Договорът на испанеца с "моряците" изтича в края на сезона. Засега той още не го е удължил, а според запознати това няма да се случи.

Според "Тема Спорт" спортно-техническият щаб на Левски следи ситуацията около нападателя на Черно море. Както е известно, Бакари бе взет на "Тича" от настоящия спортен директор на Левски Георги Иванов. През настоящата кампания 27-годишният футболист доста често бе преследван от травми. Точно поради тази причина той има само 9 двубоя. През миналия сезон обаче той бе неизменен титуляр при Гонзо. Бакари взе участие в 35 мача в А група, в които отбеляза 11 гола.

Испанецът е доста раздвижен нападател и може да действа както на върха на атаката, така и по фланга. А Левски определено ще има нужда от подсилване по крилата. Причината е, че сомалиеиът Либан Абди ще си тръгне от „Герена“, тъй като договорът му за преотстъпване от турския Ризеспор изтича. Божидар Краев пък е пред трансфер в Италия. С негова продажба столичани разчитат да вържат бюджета. Левски се надява да получи поне 500 хиляди евро за правата му.