Светила в лъчелечението от Израел правят безплатни консултации във Варна

Мисия Варна

06-05-2015, 13:10

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Всички желаещи пациенти с показания за лъчелечение могат да се запишат за безплатна консултация

Водещи специалисти по лъчелечение от Израел пристигат във Варна. От 12 до 20  май  в Клиниката по лъчелечение в УМБАЛ " Света Марина" - Варна ще гостуват и ще работят водещи специалисти по лъчелечение от две световно признати болници в Израел. Първият екип е от болница Шеба, Тел Авив и включва председателя на израелското дружество по лъчелечение  проф. Зви Саймън и медицинския физик д-р Лев Цванг. Вторият екип е от болница Хадаса, Йерусалим и се състои от началника на клиниката проф. д-р Марк Вигода, физик д-р Анете Вигода и старши рентгенов лаборант Марина Терентиев.

Водещите специалисти по лъчелечение от Израел ще участват и в консултиране, подготовка и планиране на лъчелетерапия на пациенти в Клиниката по лъчелечение на УМБАЛ "Света Марина" в периода 12-20 май. Всички желаещи пациенти с показания за лъчелечение могат да се запишат за безплатна консултация и планиране на лечението на тел. 052/ 978833.

Двата екипа ще вземат участие в 25-та Юбилейна Асамблея на Интернационалната Медицинска Асоциация България (IMAB), чийто председател е проф. Красимир Методиев. 25-та Юбилейна Асамблея на IMAB ще се проведе в периода 14-17 май 2015 в КК „Зл.Пясъци“.