Мартин Камбуров искал в Черно море

Нападателят вече е водил разговори с добрия си приятел Кирил Котев за трансфер при "моряците"

Мартин Камбуров ще продължи кариерата си от лятото в Черно море, пише "Меридиан мач". На нападателя на Локомотив (Пловдив) му е омръзнало от безпаричието и хаоса на „Лаута" и иска да завърши кариерата си в спокойствие и сигурност.

Топстрелецът се оглежда от известно време, като вече е водил разговори с добрия си приятел Кирил Котев за трансфер при "моряците".

Двамата играха заедно в Локомотив в силните му години, а от лятото могат да се съберат и с Александър Тунчев, който също търси спасение от кризата в ЦСКА. В момента Котев е капитан на Черно море и безспорно е футболистът с най-голям авторитет в отбора пред треньора и ръководството.

Мартин Камбуров започна сезона в ЦСКА, но на "Армията" щеше да се провали и при втория си престои и предпочете да се върне в Локо (Пд). Той многократно е заявявал, че чувства „Лаута" като втори дом, стига в отбора да няма проблеми. Черно-белите обаче не са получавали заплати от месец януари, като се очаква след края на сезона почти всички футболисти да си тръгнат, а отборът, който почти си осигури оставане в елита, да разчита на юноши догодина.