Феновете на Черно море изригнаха: Само глупаци могат да дават подобни предложения

Само кръгъл ИДИОТ би определил стадиона в Стара Загора като "удобен и за двете агитки"

Националният фенклуб на Черно море изригна срещу "мъдрите" предложения на хора от Левски относно това, къде да се играе финалът за Купата на България между "моряците" и "синия" клуб. 

Публикуваме декларацията без редакторска намеса:

Относно информацията, която се тиражира в интернет около предстоящия финал за Купата на България и постоянните, изникващи през няколко часа нови и нови "мъдри" предложения и прищевки на хората от ПФК "Левски", ние - феновете на Черно море Варна, искаме да зададем няколко въпроса:

Питаме: Що за глупаци смятат пътуването от Варна до Бургас по тесния и опасен проход за много по-леко от пътуването от София до Бургас по МАГИСТРАЛА, което излиза грубо казано с едва около ЧАС И ПОЛОВИНА по-дълго?!?

Питаме отново същите глупаци: след като пресметнахте, че Стара Загора се намира на еднакво разстояние между двата града, направихте ли си труда да проучите и маршрута, по който се стига до там?!? Предполагаме не, защото докато от София до Стара Загора се стига за около 2 часа, то пътуването от Варна отнема отново грубо казано около ЧАС повече! Какво излиза? Кои ще са по-ощетени в крайна сметка? Ние-които играхме два финала на 500км от града си или феновете на "отбора на народа", които "от практична гледна точка" щели да бъдат "в пъти повече от варненци".

И, за да намесим думата "глупак" за последен път...Да! Само кръгъл ИДИОТ би определил стадиона в Стара Загора като "удобен и за двете агитки", при положение, че "клетката" остава заключена, а стадионът като цяло не предлага нито ясно отделени сектори, готови да приемат две крайно връждебно настроени помежду си агитки, нито съответно и условия за издигането на хореография от същите! Като цяло все неща, които не биха били какъвто и да е проблем на "Лазур", което се доказа в последните две години.

И, ако в момента, в който писахме това, основният конфликт бе Бургас-Стара Загора, то в последните няколко часа се появи ново брилянтно предложение, а именно финалът да се играе...в София?!?

Питаме за последен път: До къде ще стигне наглостта ви? Докога, изобщо ще се толелират подобни малоумни предложения като това на Константин Баждеков? Докога българският футбол ще се върти около тумори като ВАС? Докога ще се прави всичко възможно, за да се спасяват сезони? Докога ще ви чакаме да измислите най-удобното решение...за някои хора?!?

Жалко е, защото всичко изглежда толкова елементарно, а едва няколко седмици преди финала, все още чакаме да разберем къде ще се играе той и все още не можем да започнем работа, а такава, уверяваме ви, има много!

САМО ВАРНА! САМО ЧЕРНО МОРЕ!

НФК "ЧЕРНО МОРЕ" ВАРНА