Стефан Станчев аут до края на сезона

Мишо Венков, Стенио дос Сантос, Вилиан Бижев и Марчин Буркхард се завръщат в групата за мача с Локо (Пд)

Възстановителна тренировка проведоха днес футболистите на Черно море. Заниеманието бе на стадион "Тича", а в него участваха почти всички играчи, с изключение на контузените Стефан Станчев и Александър Чанович.

След направения медицински преглед се потвърдиха първоначалните съмнения за счупена ключица и рамото на Станчев е обездвижено със специална ортеза. Десният краен бранител пострада срещу Локо (Пд), след като бе фаулиран от Здравко Илиев, а при падането си се приземи на рамото си. Той днес имаше рожден ден и си пожела скорошно възстановяване.

Вратарят Чанович пък утре ще мине контролен прегледа, а след него ще се знае дали Никола Спасов ще разчита на сърбина за мача-реванш за "Купа България" срещу "смърфовете", който е във вторник.

Пак утре наставникът на "моряците" е предвидил едно занимание сутринта, а след ще определи групата за спомената среща с "Локомотив" в Пловдив. Варненци победиха в първия мач на "Тича" с 5:1.

В групата за предстоящия мач за купата се завръщат получилите почивка срещу пловдивчани в срещата за първенство - Мишо Венков, Стенио дос Сантос, Вилиан Бижев и Марчин Буркхард.