Черно море без Венков, Стенио, Бургхард и Бижев за Локо Пд

ВИДЕО: От днешната тренировка отсъстваше стражът Георги Китанов, който все още не е на 100% възстановен и получи почивка

Треньорът на Черно море Никола Спасов даде почивка на няколко титуляри за първия от двата поредни мача с Локо (Пд). Специалистът извади от групата левия краен бранител Михаил Венков, халфа Стенио дос Сантос и Марчин Буркхардт, както и нападателя Вилян Бижев, тъй като ще ги използва в ½-финалния мач-реванш за купата с Локо на същия стадион във вторник. Аут е също и невъзстановеният Петър Златинов, който през седмицата не тренира заради разтежение на бедрен мускул.

От днешната тренировка отсъстваше стражът Георги Китанов, който все още не е на 100% възстановен и получи почивка. Иначе всички останали футболисти тренираха пълноценно, като в последните минути на заниманието Никола Спасов раздели играчите на два отбора и проведе двустранна игра на половин терен.

След тренировката на стадион "Тича" отборът отпътува за Пловдив, където утре от 20 ч. на стадион "Лаута" излизат срещу "смърфовете".

Групата за мача с Локо Пд: Чанович, Ил.Николов, Станчев, Атанасов, Кулибали, Котев, Сталев, Паланков, Расим, Георгиев, Клок, Бакари, Райков, Матиас, Коконов, Ернандес, Божилов и Петков.