Фенове: Само сдружението "Бъдеще за Спартак" може да спаси клуба от унищожение

Спорт

22-04-2015, 17:46

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Надяваме се, че кметът на града ще изпълни обещанието, което беше дал преди време в медиите, а именно да помогне за разрешаване на проблемите с клубната база

Чрез медиите феновете на на футболния Спартак от Синдикат 12 разпространиха декларация до варненската общественост, в която изразяват своето безпокойство, че проблемът с клубната база не се решава. Те обмислят да потърсят съдействие от премиера, ако нещата останат по този начин.

Ето какво пише в декларацията:

"Ние, феновете на "Спартак" Варна от Синдикат 12 сме силно обезпокоени, че проблемът с безвъзмездното предоставяне от страна на Община Варна на клубната и тренировъчна база на сдружението на ветераните "Бъдеще за Спартак" няма развитие.

Въпреки натоварения си график, се надяваме, че кметът на града ще изпълни обещанието, което беше дал преди време в медиите, а именно да помогне за разрешаване на проблемите с клубната база. Защото ние вярваме, че ветераните на клуба, които искат да развиват футбол, са единствените на този етап, които могат да спасят Спартак Варна от унищожение.

Ако не срещнем разбиране на местно ниво, отново ще потърсим контакт с министър-председателя Бойко Борисов".

Припомняме, че в края на 2012 година, при едно от посещенията на премиера във Варна, група привърженици на Спартак му връчиха писмо, в което го запознаха с проблемите във варненския клуб.