Откриват баскетболна паралелка в училище "Елин Пелин"

Спорт

22-04-2015, 13:35

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

На младите баскетболисти ще бъдат осигурени всички необходими условия, включително и професионални треньори, от школата на Черно море Порт Варна

Полуинтернатна паралелка с разширено изучаване на баскетбол откриват в СОУ "Елин Пелин" във Варна. В нея ще бъдат включени между 22 и 25 деца. Това разкри пред медиите директорът на училището Господинка Костадинов, в присъствието на шефа на баскетболния тим на Черно море Симеон Варчев. Школото разполага с многофункционална спортна зала, която отговаря на всички изисквания за провеждането на един добър тренировъчен процент, поясни още директорът.

На младите баскетболисти ще бъдат осигурени всички необходими условия, включително и професионални треньори, от школата на Черно море Порт Варна.

Приемът на ученици започна през юни, като всеки желаещ да запише детето си може да го направи още в първия ден от месеца от от 8-17 ч., в самото училище. В най-скоро време на сайта на СОУ "Елин Пелин" ще бъде посочен ден от седмицата, на който ще се дава допълнителна информация за желаещите да се запишат в тази паралелка.

Ето какво каза директоркът на СОУ "Елин Пелин" Господинка Костадинова: