20-годишна пак в ареста за наркопрестъпление, само 2 месеца след условна

Крими

20-04-2015, 16:45

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Кулиш е била обект на специализирана проверка след сигнал

По-малко от два месеца след условна присъда на Варненския окръжен съд за притежание на амфетамини, предназначени за разпространение, Милена Кулиш отново е в ареста.

Днес ВОС определи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" за 20 годишното момиче, след като в края на миналата седмица отново бе привлечена като обвиняема за притежание на наркотични вещества с цел продажба. Кулиш е била обект на специализирана проверка след сигнал до органите на реда, последван от претърсване на дома й. При обиска полицаите открили няколко плика с повече от 100 грама марихуана, като по тях имало следи и от амфетамини.

Припомняме, че в края на февруари тази година Милена бе призната за виновна в това, че притежава амфетамини, предназначени за наркопазара. Тогава ВОС се съобрази с младата възраст на подсъдимата, с чистото й съдебно минало и критичното отношение към престъплението и я наказа с 2 години "лишаване от свобода", отложено с 4 години изпитателен срок и 5 000 лева глоба.

Ако обжалва днешното определение на ВОС, Милена Кулиш, ще се яви пред Апелативен съд Варна на 28 април 2015 година от 10,00 часа.