Китайски войник приготвил на жена си храна за 12 месеца

Животът

20-04-2015, 12:31

Снимка:

adme.ru

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Може би така изглежда истинската любов

Всички наричат 26-годишната учителка Цао Май от окръг Аншун най-щастливата жена на света. И всичко е заради това, че съпругът й Ин Юнфенг преди да се върне на служба в тибетската военна част приготвил храна за цяла година, пише adme.ru.

Оказва се, че Ин виждал жена си само веднъж в годината. По време на последното си пребиваване у дома той забелязал, че поради многото задължения, свързани с работата й, тя няма време за приготвянето на храна. Притеснил се, че Цао ще се храни само с набързо приготвена супа с юфка, затова решил да я зарадва с домашна храна, която той разделил на малки порции, опаковал и оставил в хладилниците на близки и съседи.

Ин посветил на готвенето последната седмица от своя отпуск.

И така той приготвил 1000 пелмени и още около 70 други блюда, включително и 100 литра от любимата й супа.

"Бях готова за такъв живот, както и за дългите му отсъствия, но не предполагах, че ще ми бъде толкова тежко. Независимо от трудностите ще продължа да го подкрепям и да се грижа за семейството му. Храната, която той приготви, ще стигне за цяла година. И когато мисля за това колко много ме обича Ин и как се грижи за мен, на душата ми става по-светло", - казва Цао.

Освен всичко друго, Ин приготвил за любимата си и някои изненади - лакомства, които скрил в различни кътчета на дома.

Всеки ден той изпращал на жена си съобщения като това, например: "Днес ти добре се потруди и за награда зад дивана те очаква бурканче със стафиди". Така Цао откривала старателно скритите от мъжа й любими сладости.

Е, може би действително така изглежда истинската любов.