Никола Спасов: Нямаме нито един добър мач във втората шестица

Спорт

19-04-2015, 17:44

Снимка:

varna.utre.bg

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море подели точките със Славия

Черно море - Славия 1:1 (фоторепортаж)

Треньорът на Черно море недоволен от мача със Славия

Треньорът на Черно море Никола Спасов изобщо не остана доволен от представянето на неговия отбор в домакинството на Славия, завършило 1:1. Наставникът на „моряците” призна, че тимът има доста затруднения, откакто започнаха плейофите във втората шестица и от тогава няма един добър мач.

„Като цяло не съм доволен от представянето на моя отбор, въпреки че стана интересен мач. Моите футболисти не бяха агресивни, активни и позволяваха много лесно да бъдем атакувани. Славия ни създаде страшно много положения и неприятности. Стана интересен мач, в това отношение беше забавно, но на мен не беше забавно, защото за пореден път играем бледо в мач без значение.

В началните минути имахме превес, но след това заиграхме много спокойно. Поговорихме си на полувремето, че трябва да станем по-активни и да си вземем мача в името на публиката. Тези хора, които идват на стадиона, заслужават победи и добра игра. Имаше малко повече агресия, но е трудно да се върне мотивацията, когато не си подготвен за това нещо.

След разделянето на първенството, нямаме нито един мач, който да е изигран на добро ниво. Винаги си мисля преди всеки един мач, че тимът е готов и мотивиран, но после нещата се получава“, коментира Спасов.