Локо удари Спартак след драма

Спорт

18-04-2015, 18:50

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Изравни резултата 1/2-финалната серия за държавно първенство – 1:1

Хандбалистите на Локомотив победиха Спартак с 33:32 (15:12) след драма в зала "Владислав". С успеха локомотивци изравниха резултата в 1/2-финалната серия за държавно първенство – 1:1. Третият решителен мач, който ще определе финалиста за титлата, е на 2 май в Камчия.

През второто полувреме Спартак водеше в резултата, дори и с 4 гола. Три минути преди края обаче Локо изравни и срещата продължи гол за гол, а 8 секунди преди края Бранимир Балчев отбеляза победното попадение за своите.

Най-резултатен от победителите, преди да напусне с тежка контузия, бе Тансер Юсню с 6 гола, а от Спартак Йордан Димитров завърши със 7 гола. Асът на спартаклии Мирослав Владков пък скъса ахилес след почивката.

Тансер Юсню пострада тежко през второто полувреме. Той се удари със съперник и падна с главата върху коляното на друг от Спартак. В момента Тансер е в болница със съмнение за комицио. След минути ще мине скенер.

"Не е губил съзнание, но не е добре и му се гади. Пред 3 месеца вече имаше комоцио, дано сега се е разминал с него", заяви след срещата треньорът на Локо Никола Карастоянов, който придружава Юсню в болницата.

Тежка контузия пък получи Мирослав Владков. Хандбалистът на Спартак е със скъсан ахилес. Той ще бъде опериран от Тони Георгиев в София в понеделник.

1,20 минути преди сирената при два гола в полза на Спартак Миро получи топката, но падна и пострада. Последва атака с попадение за Локо, който след това успя да стигне до пълен обрат.

„След жестоката травма на Миро се видя уплаха по лицата на момчетата и изобщо не им беше до хандбал. Жалко, че загубихме по такъв нещастен начин, но вина имам и аз включително. Владков ще бъде опериран в понеделник от Тони Георгиев в София“, заяви президентът на Спартак Росен Добрев.