Тодор Паланков: Целта ни е да продължим успешната си серия у дома и в неделя

Спорт

14-04-2015, 16:31

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мишо Венков на линия за мача със Славия

През пролетта във Варна взехме 6 поредни победи и допуснахме само един гол

През пролетта отборът на Черно море е допуснал само един гол в 6 срещи. Това стана при успеха с 5:1 над Локо (Пд) в първия полуфинален мач за купата. В другите двубои вратарят Александър Чанович опази вратата си суха – 1:0 над Локо (ГО), 2:0 – Славия, 1:0 и 2:0 – Хасково, 1:0 – Марек.

Именно затова халфът Тодор Паланков обяви, че целта пред футболистите за неделния мач е да продължат успешната си серия у дома. Паланков бе категоричен, че срещу Славия "моряците" ще гонят успех без да допускат гол в собствената си врата.

"Във всяка среща искаме да сме на топниво, тъй като ни предстои реванш за купата и дай боже, финал. Славия е труден съперник, но този сезон играем успешно срещу тях. През пролетта във Варна взехме 6 поредни победи и допуснахме само един гол. Затова в предстоящата среща целта ни ще е да вземем трите точки със "суха" мрежа", каза Паланков.

Срещу Славия "моряците“ имат положителен баланс този сезон. До този момент варненци са срещали тима на Венци Стефанов четири пъти. Никола Спасов и компания успяха да победят "белите" с 3:1 в София и 2:0 на "Тича", а в турнира за купата ги елиминираха на 1/8-финал след 2:0 у дома и 2:2 на "Овча купел".

Треньорът Никола Спасов пък изключи варианта за дълъг лагер в Пловдив за двата мача с Локо на 24 април за първенство и 28-и за купата. "След първия двубой, който е на осветление от 20 ч., се прибираме във Варна, а на 27-и тръгваме за реванша за купата", заяви треньорът.