Кога приключват ремонтите по варненските булеварди

До 20 май ще е готов бул. "Княз Борис I"

Ремонтът на бул. "Христо Ботев" приключва на 20 април, научи Varnautre.bg. От вчера там усилено се асфалтира, като монтажът на бордюри и тротоари е вече приключил. На 12 май пък ще бъде приключат ремонтните дейности на бул. "Мария Луиза". Там подмениха връзките към сградите с главния водопровд, който минава под разделителната градинка между платната. Според окончателния проект няма да има разширяване на платната и няма да се секат дървета.

По бул. "Осми Приморски полк" - в участъка от бул. "Сливница" до бул. "Цар Освободител", дейностите по подмяна на водопроводи и водопроводни отклонения са приключили, работници поставят нови бордюрни ивици.

Бул. "Княз Борис I" ще е готов на 20 май. На тази дата ще бъде пуснато движението и в двете платна. Допълнително ще продължи изграждането на градинки, тротоари, паркоместа в периферията на кв. "Чайка". И по него строители работеха усилено и в 4-те дни на Великденските празници. В момента се ремонтира изолацията на всички подлези по булеварда. Подменят се и всички бордюри.