Стефан Богомилов бележи на 70-годишния си юбилей

Спорт

11-04-2015, 18:23

Снимка:

varnautre.bg / Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Дори и на 70, който може, го може!

Футболното шоу в зала "Владислав" завърши 2:2

Дори и на 70, който може, го може. Голмайстор №1 в историята на Черно море и местния футбол Стефан Богомилов-Чечи за пореден път показа, че не е забравил как се поразява вратата на противника и се разписа майсторски в мача, с който бе отбелязан 70-годишния му юбилей. Футболното шоу в зала "Владислав" завърши 2:2, като за тима на Богомилов вкара и Кеворк Тахмисян.

За другия тим пък точни бяха легендата на българския и пловдивския футбол Георги Попов-Тумби и Пламен Тимнев. Освен тях на терена се появиха Тодор Марев, Мартин Богомилов, Милен Бакарджиев, Георги Попов, Никола Димов, Георги Мирчев, Димитър Трендафилов, Стефан и Диян Дончеви, Пламен Панйотов, Георги Арнаудов, бившият министър Данаил Папазов и други. На трибуните бяха още Иван Василев, Тошко Великов и Янчо Богомилов.

Преди да бъде даден първия съдийски сигнал Чечи отигра за публиката атрактивно с глава топка, която му бе подхвърлена от неговия син Мартин. Изпълнението бе увековечено от фотографи и аплодирано горещо от феновете.

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖ ТУК »

От името на Живко Господинов дъщеря му Анна подари букет с цветя на Чечи Богомилов и прочете поздравителен адрес от баща си. Ето какво написа в него Господинов:

"Уважеми г-н Богомилов, приемете моите поздравления послучай 70-годишния ви юбилей. Това е повод да засвидетелствам пред вас моето уважение за дългогодишната ви активна работа във футбола. В деня на личния ви празник, позволете да изкажа своята признателност за вас – големия майстор на терена, добрия приятел в живота, безспорната легенда във варненския футбол.

Вие сте ярък пример за професионализъм в работата като футболист и треньор, с което допринесохте изключително много за престижа и авторитета не само на ФК Черно море, но и на град Варна. Изключително благодарен съм, че имам възможност да контактувам с вас. Пожелавам ви преди всичко здраве, щастие и дълголетие."

ЕТО КАКВО КАЗА ЗА ЧЕЧИ БОГОМИЛОВ ГЕОРГИ ПОПОВ -ТУМБИ: