Никола Спасов: Мачовете се превръщат в доста приятелски

ВИДЕО: Трудно се играе, когато няма конкретна цел

Наставникът на Черно море Никола Спасов заяви след успеха над Хасково с 2:0 в мач от 25-я кръг на А група, че е нормално мотивацията в тима да е по-слаба предвид факта, че отборът няма цел, за която да се бори във втората шестица.

"Започнахме не лошо, към 15 минути бяхме по-концентрирани и по-желаещи да направим нещо. Прекалено спокойно се изигра първото полувреме. Момчетата мислеха, че по-леко ще вземат мача. Днес взеха участие фуболисти, които въобще не бяха играли, така че не може да искаме и чак толкова добра продукция и динамика. Но можеше да е малко по-добре. Нормално е гостите да са в добро състояние. По-скоро от резултата съм доволен, отколкото от играта в едно общо взето спокойна среща. Има хора с по-добра игрова подготовка и имат добри качества. Те са в добро състояние да покажат качествата си. По-бързо се движи топката и има изненада“, коментира Никола Спасов.

"Нормално като няма някаква цел, която да се гони, то малко или много мачовете се превръщат в доста приятелски. Стараем се да бъдем максимално подготвени за всеки един мач. Мисля, че това нещо ще се промени от следващото първенството, защото няма сила, която да може мотивира по-добре футболистите от конкретна цел", заяви Спасов.

"Говорих си с футболистите, още един мач има за купата на България с Локо Пловдив и не искам да коментирам неща, които не са се случили. Във футбола всичко е възможно. Да, имаме голямо предимство, но Локомотив Пловдив е сериозен отбор. Първо да завърши мачът в Пловдив и тогава ще мога да коментирам бъдещи неща.“

ВИЖТЕ КАКВО КАЗА НИКОЛА СПАСОВ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА СЛЕД МАЧА: