Председателят на Общинския съвет се прости с шефското си място в ГЕРБ

Мисия Варна

06-04-2015, 23:04

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Същата съдба споходи и предшественика му Николай Апостолов

Шефът на Общинския съвет на Варна Иван Луков от ГЕРБ от днес вече е аут от председателския пост на районната организация на партията в "Аспарухово". Смяната на Луков е заради недоволство от действията му в местната организация, научи Varnautre.bg. Новият председател на районната структура е Калина Белмезова, чието назначение е утвърдено от Изпълнителната комисия на ГЕРБ. В момента Белмезова е зам.-кмет на "Аспарухово". 

Николай Апостолов, който бе шеф на местния парламент преди Луков, а след това стана депутат, също се прости с лидерската си позиция в ГЕРБ. Решението за смяната му е продиктувано от това, че на последните парламентарни избори Апостолов игра за личния си вот. От днес мястото му като председател в районната организация в "Младост" е заето от зам.-кмета на Варна с ресор социални дейности и здравеопазване в общината д-р Лидия Маринова. 

Промени има и в ръководството на общинската структура във Ветрино, където председател стана Димитър Димитров. Общинската организация във Вълчи дол бе оглавена от Димитър Тодоров, а Данаил Йорданов бе избран за шеф на ГЕРБ-Суворово.