Министърът на спорта ще участва в търга за Живко Господинов

На търга ще бъдат представени фланелки на бивши и настоящи известни футболисти от България и чужбина

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев прие поканата да участва в благотворителния търг за набиране на средства за лечението на Живко Господинов. Събитието е утре от 17,30 часа в ресторант "Капитан Кук", като Кралев ще пристигне направо от Поморие, където малко по-рано ще присъства на тегленето на жребия за европейските квалификации по футбол за юноши.

На търга ще бъдат представени фланелки на бивши и настоящи известни футболисти от България и чужбина, за които ще беде наддавано.

Свои екипи вече са изпратили Христо Стоичков, Наско Сираков, Любо Пенев, Ради Здравков, Владислав Стоянов, Козмин Моци, Марселиньо, Мартин Камбуров, Емил Гъргоров, Валентин Илиев, Елин Топузаков, Ивайло Чочев, Енцо Мареска и Пауло Дибала (Палермо), Ляич (Рома), Раул Албиол (Наполи) и Иличич (Фиорентина). Личен потник предостави и баскетболното величие Тодор Стойков.

"Такова нещо се прави за първи път във Варна и ние сме направили стройна организация, за да окажем своята морална и материална подкрепа на Живко в най-важната му битка в живота", каза един от организаторите Атанас Атанасов.

Желаещите да участват в търга могат да се обадят на телефони 0888/603-841 0888/424- 679 -Недко Петров или 0887/ 637-784- Ивайло Борисов, или да заявят участие на [email protected], [email protected] и [email protected].
Вашите заявки ще се приемат до 14 ч. на 2 април (четвъртък).