Тодор Стойков дари потника си за търга за Живко Господинов

Търгът ще се проведе на 2 април (четвъртък) в ресторант "Капитан Кук" от 17,30 час

Големият баскетболист и привърженик на Спартак Варна Тодор Стойков предостави свой потник за търга за набиране на средства за лечението на Живко Господинов. Както е известно, вече девети месец футболната легенда се бори с тумор на белия дроб, като последователно премина процедури в Турция, София и Шумен.

Търгът ще се проведе на 2 април (четвъртък) в ресторант „Капитан Кук“ от 17,30 часа, като на него ще бъдат представени фланелки на бивши и настоящи известни футболисти от България и чужбина, за които ще наддават бизнесмени. Идеята е заимствана от Валентин Михов, който е организирал подобни събития в София и Плевен.

Фланелките ще са оригинални, обличани от футболни знаменитости или лично предоставени от тях на организаторите. Свои екипи вече са изпратили Христо Стоичков, Наско Сираков, Любо Пенев, Ради Здравков, Владислав Стоянов, Козмин Моци, Марселиньо, Мартин Камбуров, Емил Гъргоров, Валентин Илиев, Елин Топузаков, Ивайло Чочев, Енцо Мареска и Пауло Дибала (Палермо), Ляич (Рома), Раул Албиол (Наполи) и Иличич (Фиорентина).

"Такова нещо се прави за първи път във Варна и ние сме направили стройна организация, за да окажем своята морална и материална подкрепа на Живко в най-важната му битка в живота", каза един от организаторите Атанас Атанасов.