Черно море губи у дома в Елитната група

Спорт

29-03-2015, 19:03

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Моряците" на Калоян Георгиев отстъпиха с 1:3 във Варна

Юношите младша възраст на Черно море отстъпиха на своите връстници от Литекс с 1:3, в мач от 30-ия кръг на Елитната футболна група до 17 г., който се игра във Варна.

Въпреки че бяха подкрепени от сериозна агитка на стадиона под Аспаруховия мост, варненци получиха гол още в 15-ата минута от пряксвободен удар. Само пет минути по-късно обаче "моряците" върнаха попадението с хубав гол на Слави Славов, който беше изведен от капитана Валери Христов. В 23-ата минута гостите отново поведоха в резултата 1:2. Последваха серия пропуски на футболистите на Калоян Георгиев, които в тези минути заслужаваха да изравнят чрез Габриел Атанасов или Светослав Павлов.

След почивката футболистите на Литекс успяха да реализират нов гол, кoйто падна в 70-ата минута, с който гостите оформиха крайното 1:3.

Така Черно море се намира на 6-а позиция в класирането с актив от 59 т., на две от петия Славия. На седмо място с 58 т. е тима на Ботев Пд. На 4 април "моряците" гостуват на Славия в столицата. Мачът е от 10,30 ч.

Съставът на Черно море: Павлин Евтимов, Румен Касабов, Николай Николаев, Слави Славов, Николай Богданов (73 – Владислав Танчев), Светослав Павлов, Валери Христов, Кристиян Събев (36 – Габриел Атанасов), Александър Михайлов (73 – Христо Илиев), Марин Сираков, Цанко Иванов.