Никола Спасов: Сега мислим за Левски, после за Купата

В никакъв случай не трябва да подценяваме мача със "сините"

Треньорът на Черно море Никола Спасов бе категоричен, че "моряците" ще подходят отговорно за предстоящия на 3 април (петък) мач с Левски от "А" група. Специалистът гарантира, че неговите подопечни няма да пестят сили срещу "сините" независимо, че 4 дни по-късно е първият мач с Локо (Пд) от полуфиналния сблъсък за Купата на България.

"Тази седмица започваме подготовка и се концентрираме за мачовете от шампионата и Купата на България. Първо е мачът с Левски. Мисълта ни трябва да е насочена именно за този двубой, тъй като ни очаква една сериозна среща. Все пак мачът ни е с Левски, в никакъв случай не трябва да го подценяваме", каза Никола Спасов.

Той бе категоричен, че случващото се в Локомотив Пловдив през последните дни няма да повлияе върху нагласата на неговите играчи за полуфинала. Както е известно, пловдивчани бойкотираха няколко тренировки заради дължимите им заплати.

"Говорих с момчетата, че не трябва да се подценява в никакъв случай ситуацията в Пловдив. Локомотив са много сериозен и коварен отбор и трябва да бъдем внимателни", допълни Спасов.