Черно море без юноши за двустранната игра утре

Никола Спасов ще раздели представителния тим на два отбора

Отборът на Черно море ще проведе двустранна игра утре от 11 ч. В нея обаче наставникът на представителния тим Никола Спасов няма да ползва полеви футболисти от дублиращия тим на "моряците". Това каза пред varnautre.bg треньорът на "зелено-белите".

По предварителна програма мъжкия тим трябваше да направи учебна игра с дубъла на Станислав Стоянов, но в крайна сметка треньорът Никола Спасов прецени, че по-ползотворно ще е да раздели представителния тим на два отбора.

В играта утре няма да вземе участие вратарят Александър Чанович. Сърбинът е с разтежение на бедрения мускул, а от медицинския щаб му предписаха физиотерапия и покой. На едната врата ще застане Илия Никола, а на другата ще е някой от младите таланти на варненския клуб, като Стоян Ставрев е повикал Валери Вълев и Златин Златев от дубъла. 

Непосредствено преди мачлето пък Спасов ще прецени дали да ползва халфа Матиас Курьор. Националът на Мартиника все още се възстановява след направената денталната интервенция в началото на седмицата.