10 от Черно море стигнаха до равенство с Берое

Слави Славов бележи за "моряците", Валери Христов с червен картон

Отборът на Черно море завърши наравно 1:1 с Берое в една от най-интересните срещи от 27-ия кръг на Елитната ни футболна група до 17 години.

Домакините поведоха в резултата още в 12-ата минута след грешка в отбраната на варненци. След това заралии получиха и правото да изпълнят дузпа, но тя бе спасена от стража на "моряците" Павлин Евтимов.

След почивката и гостите чрез Румен Касабов пропуснаха да отбележат от бялата точка. Черноморци обаче показаха характер и в 70-ата минута макар и останали с 10 души на терена, заради червен картон на национала Валери Христов, стигнаха до ремито чрез Слави Славов.

В следващия кръг "моряците", които са пети във временното класиране, но с мач по-малко от Славия, които са на точка зад варненци, посрещат на 19 март от 14,30 ч. Ботев (Пд).

Съставът на Черно море: Павлин Евтимов,Александър Михайлов, Цанко Иванов, Светослав Павлов, Костадин Димитров, Румен Касабов, Валери Христов, Николай Богданов, Слави Славов, Николай Николаев, Марин Сираков (Владислав Данчев, Георги Радев, Мартин Петров)