Никола Спасов недоволен от мотивацията на "моряците"

Спорт

13-03-2015, 17:19

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Футболистите не бяха достатъчно концентрирани днес

Треньорът на Черно море Никола Спасов остана доволен от резултата, но не и от играта на своя отбор срещу Хасково в последния кръг от редовния сезон на „А” група. „Моряците” спечелиха с 1:0, но наставникът призна, че може би футболистите му имат проблем с мотивацията, след като вече стана ясно, че тимът не може да се изкачи в първата шестица.

„Взехме три точки, които ни се полагаха. Заслужена победа. Но колкото и да си говорим за мотивация, днес футболистите не бяха достатъчно концентрирани. Не бяха на нужното ниво. Освен това последните мачове, които изиграхме на тежки терени ни повлияха негативно.

Днес за първи път играха двойка атакуващи полузащитници Ернандес и Расим, Марчин се разболя в деня на мача. Ернандес не е в добро функционално състояние, трябва му време, за да оправи своето състояние. Ще използвам най-доброто което имам в момента. Дадох шанс на Расим, тъй като е повикан в националния отбор, трябва да играе това момче. Ернандес се старае, иска топката, но му трябва време.

Целта ни полуфинал за Купата, но трябва да поддържаме доброто състояние на отбора. В следващите седмици ще се концентрираме върху формата на футболистите и ще чакаме мачовете за Купата, но между тях има и мачове за първенство“, коментира Спасов.