Димо Атанасов ще играе в Марек

Халфът разтрогна договора си с "моряците" в края на миналата година

Бившият футболист на Черно море Димо Атанасов ще играе през пролетта за тима на Марек. Халфът вече се е договорил с ръководството на дупничани и не е изключено да дебютира още тази събота при гостуването на Левски.

Атанасов разтрогна договора си с "моряците" в края на миналата година и след това бе близо до трансфер в немския третодивизионен Ханза. В Рощок харесаха полузащитника, но подписването на договор пропадна в последния момент. Така Димо Атанасов остана без отбор и е приел предложението на Марек.

Освен на Черно море у нас той е носил екипите още на Локо Сф, Лудогорец, пловдивските Локомотив и Ботев, както и Славия. С привличането на Рангел Абушев и Димо Атанасов дупнишкият клуб се надява да увеличи класата си и да бъде по-конкурентоспособен на останалите отбори във втората шестица.

Въпреки че ще бъде доста трудно, в Дупница продължават да се надяват, че мще успеят да застигнат Локо Пд и Славия, които са над чертата на изпадащите. Има голяма вероятност и двамата нови футболисти да бъдат на разположение за предстоящия мач с Левски на „Герена". Двубоят е в събота от 17:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт.